QWINTEX

Tartalomhoz ugrás
logo

A QWINTEX Szolgáltató és kereskedelmi Kft.

1990 - ben alakult vállalkozás, kezdetben külföldi résztulajdonossal, ma már kizárólag magyar tulajdonban van. Cégünk első sorban ipari varrógépek és vasalógépek kereskedelmével és export-import forgalmazással foglalkozik.
A tevékenységünk főprofilja: Ipari Varrógépek Vasalógépek különböző típusainak forgalmazása és szervízelése. Kínálatunkból nem hiányzik az ipari Interlock, Overlock, Fedődő, Gyorsvarró, Szőnyegszegő, Szabászgép,Tambur hímzőgép, egyéb speciális ipari varrógépek és a vasaláshoz szükséges asztalok, gőzfejelesztők, prések és forma vasaló automaták. A varrógépekhez vasalógépekhez szükséges alkatrészek raktárról vagy rendelésre megtalálható a kínálatunkben.

Ipari varrógép és vasalógép bemutató termünk mellett szakszerű varrógép vasalógép szerviz szolgáltatással állunk partnereink rendelkezlésére.

Üzemek és beruházások tervezését, telepítését vállaljuk, a felmerülő igényeknek megfelelően. Bemutató termünkben számos ipari varrógép és vasalógép típus megtekinthető és kipróbálható. Szaktanácsadást is biztosítunk ügyfeleink részére vállalkozásuk felépítéséhez, tervezéséhez. Pályázatíró partnerünk az igényeknek megfelelően elkészítik a feltételek szerinti pályázatot. Szervizünk rövid határidőre vállalja, a ipari varrógépek és vasalógépek javítását, melyhez szükség szerint varrógép és vasalógép alkatrészeket is biztosítunk.

A legnagyobb ipari varrógép és vasalógép gyártókkal kialakított kapcsolataink és képviseleti szerződéseink biztosítják a megfelelő ellátást és hátteret a minőségi munkánkban. Az ipari varrógép és vasalógép beszállítóink Európai ISO - CE - TÜV minősítésűek. A közvetlen beszerzéseinknek köszönhetően az árak versenyképesek.
Az általunk forgalmazott ipari varrógépek és vasalógépek a legmodernebb technológiával rendelkeznek, minőségük kiváló.

Legyen Ön is vásárlónk , szívesen fogadjuk.

Ipari Varrógép,
Interlock, Overlock, Fedődő, Gyorsvarró,
Szabászgép, Tambur hímzőgép,
Legnagyobb kínálat szőnyeg szegőgépek és kiegészítőkből,

Ipari Vasalógépek, Gőzfejlesztők, Forma vasaló automaták,

Varrógép és Vasalógép

Szakkereskedés -  Szerviz - Alkatrész

Vissza a tartalomhoz