Szárító és vasalógép bemutató - QWINTEX

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szárító és vasalógép bemutató

EOLO ing és nadrág vasalók


A
Stirasciugatori (VASALÓ - SZÁRÍTÓ)
A
z első olyan eszköz, amellyel egyszerű és kényelmes a szárítás és a vasalás az ingeket, blúzokat, pólókat nadrágokat és farmereket. A fújt levegő lehetővé teszi, könnyen, automatikusan és biztonságosan hajtja végre az egyik legnehezebb házimunkát. Kényelmetlen, fárasztó és költséges művelet a vasalás és szárítás.
A
Stirasciugatori gép minden méretet tud kezelni S - XXXL a pólókat, és 38-58 a nadrágokat
bármilyen anyagból, mint a pamut, vászon, bársony, selyem, kevert pamut-poliészter, stb, hosszú ujjú ing, rövid vagy hosszú nyakú olasz, francia
divat árúkat.

Vizsgálatok, elemzések
A kutató és a laboratóriumi vizsgálatok alatt végzett szakmai vasalási központokban, lehetővé tették számunkra, hogy dolgozzunk ki egy sor Stirasciugatori programot és így kaptunk egy gyorsan száradó és kiváló vasalást még az  ing mandzsetta és gallér területen is képes kiválóan teljesíteni. A szövetek elemi szálai nem sérültek soha a vasalás és szárítás művelettől még a hosszú szálak sem.


A felhasznált anyagokés alkatrészek,
A felhasznált anyagok és alkatrészeket úgy tervezték, hogy maximális szilárdságú és tartósságú legyen.
A motor
tervezett élettartama , több mint 100.000 ing vasalás, A beépítés során használt különleges műanyagok, üvegszál-erősítésűek és a legmagasabb szinten önkioltó (V0).
A
forma huzatok speciális anyagból készülnek, speciálisan kezeltek így a legjobban illeszkedik a nedves ruhához és ellenáll hőmérséklet ingadozásoknak.
Minden modell fel van szerelve egy kettős biztonsági rendszer
rel, amely lehetővé teszi THERMAL hőmérséklet-szabályozást. A stirasciugatura maximális üzemi hőmérséklete 65 °C.

Előnyök (vasalás + szárítás)

Használat bemutató

Gép típusok

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz